Personvernerklæring 2019-04-11T15:30:29+00:00

PERSONVERNERKLÆRING

Ditt personvern er viktig for oss. Derfor følger Caritas Norge, som står bak www.nullsult.no, personopplysningsloven, som har som formål å beskytte den enkelte mot at personvernet blir krenket gjennom behandling av personopplysninger. I denne personvernerklæringen kan du lese om hvordan Caritas Norge samler inn og bruker personopplysninger.
Caritas Norge ved generalsekretæren er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Caritas Norge samler inn og lagrer personopplysninger etter ditt samtykke for å gi givere, frivillige, kursdeltakere og andre interesserte en god oppfølging. Det er opp til hver enkelt som besøker vår nettside om de vil oppgi personopplysninger, men dette er nødvendig dersom man for eksempel ønsker å motta vårt nyhetsbrev, gi en gave, melde seg på kurs eller bli frivillig.
Cookies
Vår nettside www.nullsult.no benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsiden, ved at vi lærer mer om hvordan du bruker informasjonen fra oss. Dette skjer ved at en informasjonskapsel plasseres i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette.
Caritas Norge bruker analyseverktøyet Google Analytics for å se på brukermønsteret på nettsidene våre for å kunne gi de besøkende på www.caritas.no bedre informasjon.
Personopplysninger og tredjepart.
Personopplysninger deles kun med andre selskaper eller underleverandører som utfører oppgaver på vegne av Caritas Norge. Våre samarbeidspartnere er også underlagt personopplysningsloven og har en egen databehandleravtale med Caritas Norge når det kommer til behandlingen av personopplysninger og sikkerheten rundt disse opplysningene.
Spørsmål
Har du ytterligere spørsmål om, kan du ta kontakt med vårt personvernombud på følgende e-postadresse caritas@caritas.no
Mer om Caritas sitt arbeid med personvern her